Szakértői regisztráció

Tisztelt leendő Szakértőnk!

Büszkék vagyunk arra, hogy a Debreceni Egyetem tulajdonában lévő Innova Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft az elmúlt években kiemelt sikereket ért el közvetlen Európai Unió által kiírt (Horizont2020, Interreg, Erasmus stb.) pályázatokon. A Debreceni Egyetem után az INNOVA kiemelkedő helyet foglal el abban a régiós rangsorban, amely a legtöbb támogatási forrást nyerte az elmúlt években!

Stratégiai célkitűzésünk hogy régióban található kutatóhelyek, vállalkozások, önkormányzatok és társadalmi szervezetek részére olyan  stratégia szaktanácsadás nyújtása, amely eredményeképpen a fenti szervezetek sikeresen vehessenek részt az EU-s pályázatokon. Az Innovációs Ügynökség vállalja, hogy a pályázati kiírásokat megismeri, megismerteti a szervezetekkel, segítünk a projektgenerálásban, a projektfejlesztésben, a több mint 15 éves szakmai tapasztalattal megfelelő külföldi partnert keresünk/ajánlunk hozzá, és összeállítjuk a pályázati anyagot. Jelenleg, a mai napon is több mint 80 db nyitott pályázat áll rendelkezésre a fejlesztési tervek megvalósítására, a környezetvédelmi, energetikai támogatásokon túl a vállalkozásfejlesztésen át, a szociális, kulturális, kreatív ipari pályázatokig!

Célunk, a Debreceni Egyetem tudásbázisára alapozva, egy olyan szakértői csapat létrehozása, akikkel a különböző tudományágakban szerzett tudást és tapasztaltot használva ügyfeleinkek sikeres pályázatokat tudunk generálni!

Szeretnénk, ha Ön is csatlakozna hozzánk és ahhoz a szakértői csapathoz, amely a pályázatok megírásában, elkészítésében vesz részt.

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, hogy további információkkal láthassuk el!


Jelölje meg, hogy mely tudományos területekhez tud kapcsolódni