Profi fotózás mobiltelefonnal tanfolyam

Tevékenység Description

Miről szól ez a képzés?

A mai mobiltelefonok már minden olyan technikai feltétellel rendelkeznek, hogy profi fotókat készíthessünk velük, ám sokszor mégsem sikerül a legmegfelelőbb pillanatot elkapni vagy ha igen, akkor csak számtalan próbálkozás után.

A Digitális Régió Program keretében kimondottan gyakorlatorientált képzésen sajátíthatod el a mobillal történő fotózás mesterfogásait, tapasztalt fotósunk iránymutatásai alapján.

A képzés 3 kurzusból áll, melyet tetszés szerint kombinálhatsz:

  1. „Családi fotózás mesterfogásai” kurzus
    Elsősorban magánszemélyek részére ajánljuk, hogy a nyaralás, családi események, vagy akár a hétköznapok érdekes pillanatait is profi módon tudd megörökíteni.

  2. „Munkahelyi fotózás trükkjei” kurzus
    Éld ki kreativitásod a munkahelyen és használj profi fotókat a hatékony kommunikációhoz! A megszerzett tudással akár munkafolyamatok, termékek, munkahelyi élethelyzetek vagy események fotózása könyebbé válik, így nem szükséges minden esetben profi fotós szerződtetni, ha színvonalas képi anyagokra van szükség.

  3. „A retusálás rejtelmei” kurzus
    Hozz ki még többet a fotóidból egy kis finomhangolással! A kurzus során átfogó képet kapsz a retusálás főbb szabályairól és ingyenesen (!) használható szoftver segítségével sajátíthatod el a gyakorlati alapokat.


Információk

A képzést vezeti:
Janics Attila, profi fotós

A képzés helye:
Innovációs Központ - Debrecen

Értesítsünk a képzés indulásáról?